This forum is no longer active, and the posting feature has been disabled.

Please visit our new Community page to continue the ShipStation Community discussions at https://help.shipstation.com/hc/en-us/community/topics

This new Community page is integrated directly with our help center and knowledge base, which will provide better access to help resources and a direct post-to-support ticket pipeline for any users that need official technical support!

Please note: All topics are available to view for all, but you must be logged into your ShipStation account to post community forum content or comment on posts.

Invalid XML

An error occurred attempting to update orders: Invalid XML. Error: 'The operation has timed out' We received: '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

Comments

  • MICHAEL@51DE3MICHAEL@51DE3 Member
    An Apprentice
    They are having troubles connecting with stamps.com. They are working on it. I would try later
  • Shahbaz@419D2Shahbaz@419D2 Member
    An Apprentice
    Hi

    There might be misunderstanding, i am getting this issue when i manually uploading the products from my website to ship station.I have a question is this issue is in your api which give error while accessing the orders from our magento server.
    Screenshot (44).png
    1920 x 1080 - 265K
  • Lucas@39A15Lucas@39A15 Member
    An Apprentice
    > @Shahbaz@419D2 said:
    > Hi
    >
    > There might be misunderstanding, i am getting this issue when i manually uploading the products from my website to ship station.I have a question is this issue is in your api which give error while accessing the orders from our magento server.

    Dude, you realize that you have like 20 browser tabs open, right?
  • Shahbaz@419D2Shahbaz@419D2 Member
    An Apprentice
    Hi

    When i connecting from your api to test i am getting error in console.
    Screenshot (45).png
    1920 x 1080 - 167K
    Screenshot (45).png
    1920 x 1080 - 167K
    Screenshot (46).png
    1920 x 1080 - 282K
  • Shahbaz@419D2Shahbaz@419D2 Member
    An Apprentice
    Hi I have update the ship station but still getting the error of 504 and my server working fine
Sign In or Register to comment.